Naše služby spočívají ve výměně zkušeností a vzdělávání v oblasti umění.

Součástí naší činnosti je navázání na historii Rychnova u Jablonce nad Nisou,

pořádáme sympozia s mezinárodní účastí, výstavy ART design, performance, happeningy, přednášky, semináře,

kurzy, workshopy s profesionály a další ... 

Ochrana osobních údajů


Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.

1. Zdeňka Svobodová a Lucie Slaninová /dále jen zástupci BEZMEZER, o.p.s./, Komenského 207, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou, IČ: 024 88 027, zpracovávají osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefon

  • text zprávy

 

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou zástupci BEZMEZER, o.p.s. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy  nebo vašeho písemného souhlasu mezi vámi a zástupci BEZMEZER, o.p.s., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno zastupci BEZMEZER, o.p.s. , tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například WIX - systém na tvorbu webových stránek 

​​

4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz můžete na bezmezer380@gmail.com nebo na telefonním čísle 605 936 120.

Děkujeme

Za společnost Zdeňka Svobodová/ředitelka

Bezmezerník_listopad_2019 .jpg

SOCIALS 

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

Odesláním vašich kontaktních údajů, zprávy nebo poptávky souhlasíte se zpracováním osobních údajů.  

  

je registrovanou ochrannou známkou na území ČR

pod reg.č. 375138                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Logo_bigers kopiebezm++.png