Naše služby spočívají ve výměně zkušeností a vzdělávání v oblasti umění.

Součástí naší činnosti je navázání na historii Rychnova u Jablonce nad Nisou,

pořádáme sympozia s mezinárodní účastí, výstavy ART design, performance, happeningy, přednášky, semináře,

kurzy, workshopy s profesionály a další ... 

Ochrana osobních údajů


Vážíme si ochrany soukromí a vaše osobní údaje zpracováváme pouze s vaším souhlasem.

1. Zdeňka Svobodová a Lucie Slaninová /dále jen zástupci BEZMEZER, o.p.s./, Komenského 207, 46802 Rychnov u Jablonce nad Nisou, IČ: 024 88 027, zpracovávají osobní údaje v souladu s ustanovením podle čl. 26 Nařízení, v případě vaší poptávky služeb ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • Jméno a příjmení

  • e-mailovou adresu

  • telefon

  • text zprávy

 

2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Správce zpracovává na tomto webu cookies potřebné fungování webu a analytiku. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení. Tyto osobní údaje budou zástupci BEZMEZER, o.p.s. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy  nebo vašeho písemného souhlasu mezi vámi a zástupci BEZMEZER, o.p.s., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno zastupci BEZMEZER, o.p.s. , tedy správcem osobních údajů, případně dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací jako je například WIX - systém na tvorbu webových stránek 

​​

4. Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě, v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vyžádat si informaci jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o opravu nebo kompletní výmaz můžete na bezmezer380@gmail.com nebo na telefonním čísle 605 936 120.

Děkujeme

Za společnost Zdeňka Svobodová/ředitelka

"PROUDY" A2, grafit, Zdeňka Svobodová

SOCIALS 

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

Odesláním vašich kontaktních údajů, zprávy nebo poptávky souhlasíte se zpracováním osobních údajů.  

  

je registrovanou ochrannou známkou na území ČR

pod reg.č. 375138                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Logo_bigers kopiebezm++.png
Galerie - kurzy kresby

Go to link